Welkom op de Informatie-Pagina

Het chalet De ommuurde stad Huissen in 1574

Chalet La Perchade

De plaats Huissen ( stadsrechten in 1384) werd pas in 1816 bij Gelderland gevoegd. Vele tradities ( herdenking van Beleg en Ontzet, Paasvuur, Koningsschieten, Omdracht) worden sterk bevorderd door de beide schuttersgilde. Maar er zijn nog meer activiteiten, Kermis, Vleiskeuren, Carnaval en de jaarlijks terugkerende fietsdag. Er is heel wat te doen in Huissen. Arnhem en Nijmegen liggen beiden op een fietsafstand van 30 minuten, beide steden staan bol van de activiteiten en culturele projecten en een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

De lokatie La-Perchade is gelegen aan de fietsroute LF3 Arnhem - Maastricht.

Kom tot rust in een landelijke omgeving.

Chalet La Perchade is een plek waar u, alleen of met elkaar, weer helemaal tot uzelf kunt komen. U kunt hier rekenen op een aller vriendelijkste ontvangst. Wij helpen graag met informatie en suggesties voor uw verblijf. De fiets- en wandelkaarten liggen voor u klaar. Toch is het goed om vooraf even bij VVV of ANWB informatie op te vragen over deze mooie aantrekkelijke omgeving.

Aantrekkelijk comfort en privacy.

U bent hier helemaal terug in de tijd. ’s Morgens wordt u wakker met prachtige vogelgeluiden. Het Chalet is heel sfeervol ingericht in de stijl van het huis. Onze gasten hebben een gezellig terras waar u ’s morgens in de zon kunt ontbijten. U kunt ’s avonds, hier in de omgeving, heerlijk dineren. Bij langer verblijf kunt u tegen een meerprijs gebruik maken van de magnetron en koelkast.

Documenten